logo

De laatste

Blogs

Blogs

neuspiercing

Neuspiercings

Een neuspiercing is een populaire vorm van lichaamsversiering waarbij een sieraad door het neusgat wordt geplaatst. Het is een vorm van piercing die al eeuwenlang

Lees meer »

Veel gestelde Vragen

Wanneer je een afspraak wilt maken, voor het zetten van een tattoo, is het het handigste om via het contactformulier op onze website, WhatsApp of social media contact op te nemen met ons. Wij zullen je dan vragen om een voorbeeld op te sturen van wat je ongeveer wilt, de grootte en op welke plek je je tattoo wilt hebben. Zo kunnen wij jou een prijsschatting geven en eventueel meteen een afspraak inplannen met je. Wil je toch liever bij ons in de shop langskomen om een tattoo afspraak te maken? Neem dan van tevoren even contact op met ons of wij er zijn.

In principe werken wij alleen op afspraak, welke te maken zijn via onze online agenda. Maar als wij op onze piercing dagen vrije plekjes hebben in onze agenda en je op dat moment langskomt / belt, nemen wij wel Walk Ins aan.

Nee. Je kunt je Powder Brows afspraak gemakkelijk maken via onze online agenda. Wil je wel graag een vrijblijvend consult? Neem dan even contact op met ons.

Nee. Het is van tevoren wel fijn als wij weten wat voor tattoo je verwijderd wilt hebben en spreken van tevoren ook nog even wat informatie met je door (en ook tijdens je 1e afspraak). Maar alles kan in principe telefonisch/per mail voor besproken worden. Wil je wel graag fysiek langskomen van tevoren? Neem dan even contact op met ons!

Tegenover onze shop heb je naast het gemeentehuis van Gouda een parkeergarage.

Vol trots kunnen wij zeggen dat onze shop zich op een AAA+ locatie bevindt! Nog geen 10 (!!) stappen verwijderd van het treinstation van Gouda loop je onze shop al binnen. 

Maak hier

Je Afspraak

ALLE PIERCINGS & TOOTH GEMS

20% KORTING

ACTIE LOOPT T/M 23 april