Neuspiercings

neuspiercing

Een neuspiercing is een populaire vorm van lichaamsversiering waarbij een sieraad door het neusgat wordt geplaatst. Het is een vorm van piercing die al eeuwenlang bestaat en verschillende culturele en symbolische betekenissen kan hebben.

Soorten neuspiercings

Er zijn verschillende soorten neuspiercings, maar de meest voorkomende is de neusknop. Dit is een recht sieraad dat door het neusgat wordt gestoken, met een platte achterkant aan de binnenkant van de neus en een decoratieve knop aan de buitenkant. Andere soorten neuspiercings zijn onder andere de neusring, waarbij het sieraad een cirkelvormige vorm heeft die door het neusgat wordt geplaatst, en de neusseptumpiercing, waarbij het sieraad door het zachte tussenschot van de neus wordt gestoken.

Neuspiercings laten zetten. Hoe werk dat?

Het proces van het laten zetten van een neuspiercing omvat meestal het desinfecteren van het neusgat en het markeren van de juiste positie voor de piercing. Vervolgens wordt een naald door het neusgat gestoken en wordt het sieraad op zijn plaats gebracht. Het kan een beetje pijnlijk zijn, maar de meeste mensen ervaren slechts een kortstondig ongemak.

Genezingsproces

Het genezingsproces van een neuspiercing kan enkele weken tot enkele maanden duren. Het is belangrijk om de piercing schoon te houden door regelmatig te spoelen met een zeezoutoplossing en het gebruik van irritatieveroorzakende producten zoals make-up en zeep te vermijden. Het is ook essentieel om de piercing niet aan te raken met vuile handen en te voorkomen dat er haarproducten of andere chemicaliën op terechtkomen.

Verschillende neuspiercing materialen

Neuspiercings zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals chirurgisch staal, titanium, goud en zilver. Het is belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige materialen om allergische reacties of infecties te voorkomen. Het is raadzaam om een professionele piercer te raadplegen die ervaring heeft met neuspiercings en hygiënische praktijken volgt.

Wil jij een neuspiercing?

Wil jij een neuspiericing of een andere piercing. Maak dan een afspraak of neem contact met ons op. naast powder brows kan je bij ons ook terecht voor een tattoo of powder brows

20% KORTING

Op alle kleine tattoo's

Profiteer deze week van onze Black Friday actie !!

– Alle kleine tattoo’s van maximaal 10cm vallen binnen de actie 
– Aanbetaling van 50,-verplicht
– Alleen op afspraak (DM, Whatsapp of email)
– Actie geldig t/m 25-11-2023