Tatoeage / Tattoo

Wil jij graag een tattoo laten zetten? Wij leggen kort uit wat je kan verwachten als je bij TAT een tattoo wilt laten zetten. Wij maken telefonisch en online geen afspraken voor een tatoeage. Dit heeft de volgende redenen:

– Het is lastig om voor ons een goede inschatting te maken wat je precies voor tattoo wilt en hoe groot de tattoo moet zijn. Wij kunnen hierdoor geen redelijke prijsinschatting maken. Dit is zowel voor jou als voor ons niet prettig;

– Wij willen graag dat je een goede indruk van TAT hebt, voordat je een afspraak maakt. Wij zien een tatoeage als kunst en vinden het belangrijk dat iedereen voor zichzelf de juiste keus maakt. Haast is nergens voor nodig!

Kortom, kom voor een afspraak dus bij ons langs in de shop.

Het is raadzaam voordat je langskomt goed na te denken wat voor tatoeage je wilt. Doordat jij goed weet wat je wilt (grootte, plaats, stijl, kleurgebruik en mate van details van je tattoo), kunnen wij je gerichter helpen en waar nodig voorzien van adviezen. Hierna berekenen wij de prijs en kun je doorgaans meteen geholpen worden of plannen wij een afspraak in bij één van onze artiesten. Lees hier meer over de prijs van een tattoo.

Op de dag van je afspraak ga je samen met de tattoo artiest aan de tekentafel zitten en je plannen helemaal uitwerken. Om jouw perfecte tattoo te creëren is het handig om meerdere goede voorbeelden mee te nemen, zodat de artiest goede referenties heeft. Let op dat foto voorbeelden haarscherp en van goede kwaliteit zijn. Hierna zal de artiest meteen beginnen met het schetsen van je tatoeage en deze vervolgens uittekenen. Onze artiesten zullen altijd hun best doen een persoonlijk en uniek ontwerp voor jou te maken. Wanneer jullie beiden 100% tevreden zijn over de tekening, kunnen jullie meteen aan de slag!

Onze klanten nemen vaak iemand mee naar hun afspraak. Heeft er bij jou niemand zin om lang te wachten? Onze shop zit gelukkig pal naast het treinstation, dus je kunt ook prima alleen komen! Ook bevindt onze shop zich naast Cinema Gouda, dus degene die je meeneemt zou zich eventueel ook kunnen vermaken met de laatste bioscoop films. Verder doen wij ons uiterste best iedereen in onze shop te vermaken en gedurende de dag te voorzien van een hapje en een drankje.

Lees hier meer over: voorzorg tattoo en nazorg tattoo.