Tatoeage / Tattoo

Wil jij graag een tattoo laten zetten? Wij leggen kort uit wat je kan verwachten als je bij TAT een tattoo wilt laten zetten. Wij werken alleen op afspraak. Het is raadzaam om goed na te denken wat voor tatoeage je wilt. Doordat jij goed weet wat je wilt (grootte, plaats, stijl, kleurgebruik en mate van details van je tattoo), kunnen wij je gerichter helpen en waar nodig voorzien van adviezen. Je kunt je afspraak telefonisch, per mail, WhatsApp of via social media maken. Hierin vragen wij je ideeën op te sturen, zodat wij jou een prijs schatting kunnen geven. Vervolgens plannen we een afspraak in.

Lees hier meer over de prijs van een tattoo.

Op de dag van je afspraak ga je samen met de tattoo artiest aan de tekentafel zitten en je plannen helemaal uitwerken. Om jouw perfecte tattoo te creëren is het handig om meerdere goede voorbeelden mee te nemen, zodat de artiest goede referenties heeft. Let op dat foto voorbeelden haarscherp en van goede kwaliteit zijn. Hierna zal de artiest meteen beginnen met het schetsen van je tatoeage en deze vervolgens uittekenen. Onze artiesten zullen altijd hun best doen een persoonlijk en uniek ontwerp voor jou te maken. Wanneer jullie beiden 100% tevreden zijn over de tekening, kunnen jullie meteen aan de slag!

Onze klanten nemen vaak iemand mee naar hun afspraak. Heeft er bij jou niemand zin om lang te wachten? Onze shop zit gelukkig pal naast het treinstation, dus je kunt ook prima alleen komen! Ook bevindt onze shop zich naast Cinema Gouda, dus degene die je meeneemt zou zich eventueel ook kunnen vermaken met de laatste bioscoop films. Verder doen wij ons uiterste best iedereen in onze shop te vermaken en gedurende de dag te voorzien van een hapje en een drankje.

Lees hier meer over: voorzorg tattoo en nazorg tattoo.