Tepel piercing laten zetten?

Piercing laten zetten

Een tepelpiercing is een vorm van lichaamsversiering waarbij een sieraad door de tepel wordt geplaatst. Het is een piercing die zowel bij mannen als vrouwen voorkomt en kan worden gezien als een vorm van zelfexpressie of seksuele versiering.

Hoe werkt dat? Tepelpiercing laten zetten

Het proces van het laten zetten van een tepelpiercing begint met het desinfecteren van het tepelgebied en het markeren van de juiste positie voor de piercing. Vervolgens wordt een naald door de tepel gestoken en wordt het sieraad op zijn plaats gebracht. Het kan enigszins pijnlijk zijn, maar de ervaring varieert van persoon tot persoon. Sommige mensen beschrijven het als een intens, knijpend gevoel, terwijl anderen het als een scherpe prik ervaren.

Na de behandeling

Het genezingsproces van een tepelpiercing kan enkele maanden tot een jaar duren. Tijdens deze periode is het belangrijk om de piercing schoon te houden door regelmatig te spoelen met een zeezoutoplossing en het gebruik van irriterende producten zoals zeep en parfum te vermijden. Het is ook essentieel om de piercing niet aan te raken met vuile handen en te voorkomen dat er haarproducten of andere chemicaliën op terechtkomen.

Tijdens het genezingsproces is het raadzaam om strakke kleding, zoals beha’s met beugels, te vermijden die tegen de piercing kunnen wrijven en irritatie kunnen veroorzaken. Het is ook belangrijk om voorzichtig te zijn bij het uitkleden, aangezien kledingstukken kunnen blijven haken achter het sieraad.

Stylen en kleuren tepelpiercings

Tepelpiercings zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen. Chirurgisch staal en titanium worden vaak gebruikt vanwege hun hypoallergene eigenschappen en duurzaamheid. Het meest voorkomende sieraad voor tepelpiercings is de rechte barbell, die een staaf heeft met aan beide uiteinden decoratieve ballen of andere versieringen. Andere opties zijn onder andere ringetjes en horseshoe-vormige sieraden.

Wil jij een tepelpiercing?

Wil jij een neuspiericing of een andere piercing. Maak dan een afspraak of neem contact met ons op. naast powder brows kan je bij ons ook terecht voor een tattoo of powder brows

NU 20% KORTING

OP ALLE TATTOO'S TOT €500,-

– Geldig in de gehele maand september
– Aanbetaling verplicht
– Alleen op afspraak
(DM, Whatsapp of email)