Tattoo verwijderen 

Kijk uit met goedkope laser apparaten.

Je kunt tegenwoordig op heel veel plekken je tattoo laten verwijderen. Er zijn veel verschillende soorten lasers op de markt, waarbij maar weinig beschikken over een kwalitatief goede medische laser. Wij werken met de medische laser van het merk Quanta Laser Systems (Q-plus C). Quanta Laser Systems is wereldwijd een van de meest gevestigde en innovatieve merken op het gebied van tatoeages verwijderen. De Q-plus C is één van de veiligste, snelste en meest krachtige laser om tatoeages te verwijderen.
Het voordeel van je tattoo te laten verwijderen bij TAT is dat wij kennis hebben van zowel het zetten van een tattoo als van het verwijderen ervan. Gezien dagelijks velen tatoeages gezet worden bij ons in de shop, kunnen wij goed in beeld brengen hoe de kwaliteit van jouw tattoo is en dit meenemen in de laser behandeling.

Gratis een consult inplannen

Contact opnemen
Gratis consult inplannen?

Resultaat na eerste behandeling

Bij The Art of Tattoo kun je je tattoo laten verwijderen. Dit gebeurt op hygiënische wijze. Zoals dat natuurlijk hoort. Het is goed dat je je eerst laat informeren over hoe het in zijn werk gaat. Maar wat is de reden dat jij denkt aan tattoo verwijderen? Ook als je een mooie tattoo in de plaats wil laten zetten kunnen wij je helpen. Kwalitatief je tattoo laten verwijderen voor een betaalbaar prijs bij The Art of Tattoo.

Tattoo verwijderen arm

Voordelen tattoo verwijderen

Met onze Cryo koelmachine wordt de behandeling 300% minder pijnlijk ervaren als normaal. Misschien heb jij een tattoo waar je niet gelukkig mee bent, eentje met de naam van je ex misschien? Het zou zomaar kunnen dat je toen zielsgelukkig was en een tattoo hebt laten zetten, maar als je relatie over is, dan wil je vaak van de herinnering af. Een tattoo verwijderen in Gouda kan dan bij ons. Wij begrijpen heel goed de reden en dan kunnen wij ook weer zorgen dat je deze herinnering achter je kunt laten.

Afspraak maken tattoo verwijderen

Het kan zijn dat je al zeker bent dat je je tattoo wil laten verwijderen bij ons in Gouda. Daarin zijn dan verschillende opties, of je komt eens bij ons langs om de opties te bespreken. Je kunt ook online een afspraak maken zodat we samen kunnen kijken naar de opties, bellen kan ook altijd! Het is maar net wat jou uitkomt en dan kun jij er snel je voordeel mee doen en dan helpen wij je van je tattoo af. Er kan over een tijdje altijd wat nieuws worden gezet en daarvoor zijn wij ook jouw helpende hand! Als er vragen zijn dan horen we je graag zodat wij je kunnen helpen.

Gratis een consult inplannen

Contact opnemen
Gratis consult inplannen?

Tattoo Verwijderen prijzen

Wij hanteren een starttarief voor een laserbehandeling van €25
Tijdens het consult wordt een inschatting gegeven van het aantal te verwachten behandelingen. Gemiddeld genomen zijn er 8 behandelingen nodig. Het kunnen er 3 meer of minder zijn.
Om een beter beeld te geven van hoe wij de prijzen per oppervlakte herkenen, hanteren wij de afmetingen op basis van het volgende:

2 cm²

€25,00

5 cm²

€37,50

12 cm²

€55,00

20 cm²

€85,00

30 cm²

€85,00

30 cm²

€85,00

50 cm²

€100,00

80 cm²

€125,00

Tattoo verwijderen prijzen

2 (cm²)

€25,00

5 (cm²)

€37,50

12 (cm²)

€25,00

20 (cm²)

€85,00

30 (cm²)

€85,00

30 (cm²)

€85,00

50 (cm²)

€100,00

80 (cm²)

€125,00

Gratis een consult inplannen

Contact opnemen
Gratis consult inplannen?