Tattoo Removal

In de omgeving van Gouda, Rotterdam & Utrecht

Spijt van een oude of slecht gezette tattoo? Of wil jij je tattoo gedeeltelijk weg laseren voor een cover-up? Wij beschikken over één van de beste en veiligste medische laser.

  • Sneller resultaat dan de meeste andere lasers;

  • Minder pijn dankzij speciale koel machine;

  • Wij verwijderen ook gekleurde tatoeages;

  • Geen littekens.

Waarom juist bij ons jouw Tattoo verwijderen

Je kunt tegenwoordig op heel veel plekken je tattoo laten verwijderen. Er zijn veel verschillende soorten lasers op de markt, waarbij maar weinig beschikken over een kwalitatief goede medische laser. Wij werken met de medische laser van het merk Quanta Laser Systems (Q-plus C). Quanta Laser Systems is wereldwijd een van de meest gevestigde en innovatieve merken op het gebied van tatoeages verwijderen. De Q-plus C is één van de veiligste, snelste en meest krachtige laser om tatoeages te verwijderen.

Het voordeel van je tattoo te laten verwijderen bij TAT is dat wij kennis hebben van zowel het zetten van een tattoo als van het verwijderen ervan. Gezien dagelijks velen tatoeages gezet worden bij ons in de shop, kunnen wij goed in beeld brengen hoe de kwaliteit van jouw tattoo is en dit meenemen in de laser behandeling.

Tattoo volledig verwijderen of cover-up

Wanneer je niet tevreden bent met je tattoo kun je bij ons je tattoo volledig laten verwijderen. Je kunt er ook voor kiezen om je tattoo gedeeltelijk te laten verwijderen, waardoor je tattoo een stuk lichter is voor een cover-up.

Bij ons zijn er altijd meerdere tattoo artiesten aanwezig die graag mee denken in mogelijkheden voor een cover-up. Op basis hiervan kunnen het aantal laser behandelingen worden aangepast.

Consult afspraak voor de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling plannen wij voor iedereen een gratis en vrijblijvend consult afspraak in. Hierin worden het aantal behandelingen, prijs per behandeling, voor- en nazorg, informatie over de behandeling zelf en de risico’s besproken.

De behandeling

Hoe werkt de Q-plus C laser?

De laser levert een snelle lichtpuls, in een miljardste van een seconde (nanoseconden) en met een zeer hoge energie. Deze pulsen worden geabsorbeerd door de tatoeage, breken het pigment in deeltjes, klein genoeg voor verwijdering door het lichaam.

* Voordat wij beginnen met de laser behandeling koelen wij de huid goed af met een speciale koel machine. De kou van deze machine zorgt ervoor dat het gebied waar gelaserd wordt als het ware deels verdoofd wordt;
* U krijgt een speciale bril op tijdens de behandeling die uw ogen beschermt tegen de laser;
* De laser behandeling zelf duurt gemiddeld 15 minuten;
* Na de behandeling krijg jij van ons een Icepack, zalf en gaasjes mee om de huid goed te verzorgen. Ook geven wij onze nazorg formulier mee;
* Ook na de behandeling zijn wij altijd bereikbaar voor al je vragen.

Het behandelde gebied heeft gemiddeld 8 weken nodig om te genezen. Hierna vindt meestal de volgende behandeling plaats.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voordat mijn tattoo volledig is verwijderd

Tijdens het consult informeren wij jou over het verwacht aantal behandelingen. Dit is afhankelijk van de volgende factoren:

* Type huid
* Plek waar de tattoo gezet is
* Hoeveelheid inkt gebruik
* Aantal lagen van de tattoo (sprake van cover-up)
* Littekenweefsel
* Kleurgebruik

Gemiddeld genomen zijn er 8 behandelingen nodig voordat de tattoo volledig verwijderd is.

Doet de laserbehandeling pijn

Net zoals het zetten van een tattoo heeft iedereen een andere pijngrens. Zoals hierboven omschreven, koelen wij de huid goed af met onze speciale koelmachine, waardoor het voor sommigen zelfs pijnloos is. Over het algemeen wordt het als licht pijnlijk of ongemakkelijk ervaren. De laserbehandeling wordt omschreven alsof er een elastiekje tegen de huid wordt geschoten.