Tattoo verwijderen Waddinxveen 

Tattoo verwijderen Waddinxveen
Soms heb je een tatoeage laten zetten waar je niet meer aan herinnerd wil worden. Een relatie die over is gegaan, een datum of naam van die periode, het kan de beste overkomen. Gelukkig kun jij dan de keuze maken voor tattoo verwijderen Waddinxveen. Wij staan dan namelijk voor je klaar en kunnen dan voor jou aan de slag. In onze tattoostudio hebben wij alles bij de hand en kunnen we vrijwel direct aan de slag. Uiteraard leggen wij je uit wat we gaan doen zodat jij weet wat je kunt verwachten.

Tatoeage laten zetten of verwijderen?
Het zou kunnen dat je voor de keuze staat, je hebt namelijk al in het verleden eens een tatoeage laten zetten alleen deze wil je niet meer. Wil je dan een nieuwe, mooie tattoo laten zetten of wil jij deze eerst verwijderen? Dit is een keuze die je toch echt zelf zal moeten maken, maar wij kunnen je daarin wel adviseren. Daarom kun je altijd langskomen bij ons en dan kijken we samen naar de opties. Je hoeft je geen zorgen te maken over het eindresultaat, wij hebben het al vaak gedaan en anderen zijn erg tevreden over onze kwaliteiten.

Vragen over tattoo verwijderen Waddinxveen?
Welke vragen heb je nog over tattoo verwijderen Waddinxveen? Het is goed dat jij deze vooraf aan ons stelt. Je zou ons een bericht kunnen sturen, maar je kunt ook altijd even bellen of langskomen bij onze tattooshop. Wij staan altijd voor onze klanten klaar en denken graag mee. Ook voor een eerste tattoo ben je bij ons in Waddinxveen aan het goede adres. Onze tattoostudio is voor ons een inspiratiebron en wij leggen je graag uit waarom! Kom gerust een kijkje nemen, maak kennis met ons en dan kun je ook zien hoe dat wij te werk gaan.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Tattoo verwijderen Waddinxveen

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl