Tattoo verwijderen Leiden 

In Leiden kun je altijd je tattoo laten verwijderen. Dit gebeurt op hygiënische wijze. Zoals dat natuurlijk hoort. Het is goed dat je je eerst laat informeren over hoe het in zijn werk gaat. Maar wat is de reden dat jij denkt aan tattoo verwijderen in Leiden? Ook als je een mooie tattoo in de plaats wil laten zetten kunnen wij je helpen. Goedkoop een tattoo laten zetten is bij ons namelijk ook mogelijk, wanneer je maar wil!

Voordelen tattoo verwijderen Leiden
Misschien heb jij een tattoo waar je niet gelukkig mee bent, eentje met de naam van je ex misschien? Het zou zomaar kunnen dat je toen zielsgelukkig was en een tattoo hebt laten zetten, maar als je relatie over is, dan wil je vaak van de herinnering af. Een tattoo verwijderen in Leiden kan dan bij ons. Wij begrijpen heel goed de reden en dan kunnen wij ook weer zorgen dat je deze herinnering achter je kunt laten.

Afspraak maken tattoo verwijderen
Het kan zijn dat je al zeker bent dat je je tattoo wil laten verwijderen bij ons in Leiden. Daarin zijn dan verschillende opties, of je komt eens bij ons langs om de opties te bespreken. Je kunt ook online een afspraak maken zodat we samen kunnen kijken naar de opties, bellen kan ook altijd! Het is maar net wat jou uitkomt en dan kun jij er snel je voordeel mee doen en dan helpen wij je van je tattoo af. Er kan over een tijdje altijd wat nieuws worden gezet en daarvoor zijn wij ook jouw helpende hand! Als er vragen zijn dan horen we je graag zodat wij je kunnen helpen in Leiden.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Tattoo verwijderen Leiden

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl