Tattoo Culemborg 

Tattoo Culemborg
Je bent op zoek naar een mooie tatoeage, heb jij al enig idee welke tattoo je wil laten zetten? Goed om daar eens over na te denken, want een mooie tattoo wil toch iedereen? Je kunt een tattoo in Culemborg laten zetten bij ons, want wij helpen je graag verder. Het kan een kleurrijke gebeurtenis worden, het ligt er een beetje aan wat je zelf in gedachten hebt. Sommige mensen willen een datum, anderen een naam of een dier, wij kunnen alles voor jou realiseren. Het is helemaal aan jou wat het gaat worden dus neem de tijd en laat ons weten welke tattoo we mogen zetten.

Welke tattoo kies jij?
Het zou zomaar kunnen dat het voor jou de eerste keer is dat je een tattoo laat zetten. Je eerste tattoo is altijd extra spannend, je hebt geen idee wat je kunt verwachten en hoe het gaat worden. Maar wij kunnen jou daar heel goed op voorbereiden en over informeren. Een tattoo in Culemborg is daarom een goede keuze want wij kunnen alle spanningen wegnemen. Je kunt bij ons altijd eens binnenlopen in onze tattoostudio en dan heb je ook direct een beeld van hoe dat wij te werk gaan.

Afspraak maken tattoo Culemborg
Als je een beetje een beeld hebt van wat voor tattoo je wil laten zetten, dan kun jij deze bij ons laten zetten in Culemborg. Je kunt online een afspraak maken, maar je kunt ook altijd even bellen of langskomen bij onze tattoostudio. Alle vragen die je hebt kun je aan ons stellen en dan kunnen wij je helpen. Goedkoop een tattoo laten zetten in Culemborg is bij ons in ieder geval mogelijk en wij geven je ook alle informatie die je nodig hebt over de verzorging van je tattoo. We hopen je snel te zien in onze tattooshop zodat wij je droom kunnen realiseren.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Tattoo Culemborg

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl