Powderbrows Zeist 

Zeist is een gezellige plaats, met veel winkels en eetgelegenheden, maar wat nog leuker is. Is dat je er ook onze tattooshop vindt. Je kunt hier terecht voor het zetten van je powderbrows.? Wij kunnen dat voor je doen. Je hebt misschien al een tijdje een droom en die kunnen wij dan realiseren. Alles is mogelijk bij ons en wij gaan graag iedere uitdaging aan om mooie powderbrows voor jou te zetten.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van permanente make-up, dus wees niet bang om bij ons aan te kloppen voor jouw perfecte powderbrows. Wij helpen jou graag in Zeist op ieder moment van de dag, dus wat staat je te wachten?

Kies voor powderbrows Zeist
Iedereen heeft de mogelijkheid om voor onze tattooshop in Zeist te kiezen, weet jij al wat je wil laten doen? Ook als je het nog niet weet kun jij een afspraak met ons inplannen. Via de site kun jij een afspraak maken, maar je kunt ook altijd even bellen en langskomen in onze tattoostudio. Het is aan jou wat je gaat doen, maar wij staan in ieder geval voor je klaar en hier kun jij goedkoop je powderbrows laten zetten.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Zeist

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl