Powderbrows Waddinxveen 

Powderbrows Waddinxveen

De perfecte powderbrows laten zetten? Kom dan eens naar onze tattooshop in Waddinxveen. Wij kunnen je altijd helpen en denken ook graag met je mee. Iedere dag weer zijn wij in de weer voor en met onze klanten om de mooiste powderbrows te ontwerpen. Met alle liefde word je bij onze tattooshop geholpen om fleeky powderbrows te laten zetten. Laat je ook eens inspireren door ons aanbod, dan kom jij er vanzelf achter wat je mooi vindt en wat jij wil.

Eerste powderbrows?
De eerste keer permanente make-up laten zetten? Dit kan wel eens heel spannend aanvoelen voor je. Maar je hoeft je geen zorgen te maken bij ons want wij leggen je precies uit wat wij doen en hebben veel ervaring. Bij ons ga je altijd tevreden weg en weet je precies hoe je je powderbrows moet verzorgen. Ook als je goedkoop een piercing wil laten zetten kun je dat bij ons laten doen. Je hebt mogelijkheden genoeg, het advies wat wij je willen geven is laat je online inspireren door ons assortiment en dan kun je zien wat wij voor werk afleveren.

Meer over powderbrows in Waddinxveen
Wil je goedkoop en kwalitatief powderbrows laten zeten, dan kun jij een afspraak maken bij ons. Je bent altijd van harte welkom in onze tattoo shop in Waddinxveen, maar je kunt ook online een afspraak plannen of even bellen. Maak het jezelf makkelijk, wij staan in ieder geval voor je klaar. Als je vragen hebt over het zetten van powderbrows, laat het ons dan horen. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden. Bij ons weet jij zeker dat je in Waddinxveen mooie powderbrows laat zetten, waar jij en wij zeer tevreden over zijn.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Waddinxveen

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl