Powderbrows Vianen

Powderbrows Vianen

Als je in Vianen voor de deur van de tattooshop staat, kom dan gerust eens binnen om powderbrows te laten zetten. Misschien ben je al een tijdje aan het dromen van mooie powderbrows. Het is goed om dan eens een stapje verder te gaan, laat alles eens even over je heen komen. Bij ons kun je altijd terecht om je te laten informeren over de opties die er zijn om powderbrows te laten zetten in Vianen. Je hebt misschien wel bepaalde wensen. Voor ons is niets te gek, wij doen het graag voor je en maken er wat moois van zodat het aan jouw wensen voldoet.

Permanente make-up
Permanente make-up is de oplossing voor alle make-up problemen die je hebt, tegenwoordig is er voor elk deel van je make-up routine een oplossing in permanente make-up. Maar wij zijn gespecialiseerd in powderbrows. Dus als jij te druk ben met je brows in je make-up routine is dit de perfecte oplossing. Dus kom bij ons langs in Vianen, als dit jou aanspreekt.

Afspraak maken powderbrows Vianen
Als je eenmaal weet wat je wil op het gebied van powderbrows laten zetten in Vianen, laat het ons dan horen. Je kunt altijd een afspraak maken met ons via de site, je kunt ook bellen of langskomen in onze tattoostudio in Vianen. Bij ons kun jij goedkoop powderbrows laten zetten en dan ga je genieten van een mooi resultaat. Als je er nog vragen over hebt dan horen we dat graag zodat wij deze kunnen beantwoorden.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Vianen

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl