Powderbrows Utrecht 

Ben je al een tijdje aan het nadenken over of je powderbrows moet laten zetten in Utrecht? Breng dan eens een bezoekje aan onze tattooshop en leg je ideeën op tafel. Samen met jou kijken we naar je wensen en kunnen wij de mooiste powderbrows uit meten voor jou. Dan kunnen we de details met je bespreken en een afspraak inplannen in onze tattoo studio.

Onze mogelijkheden
Je kunt bij ons mooie powderbrows laten zetten in Rotterdam. Het gaat er eerst om dat je wensen duidelijk zijn, dan plannen we een afspraak om alles door te spreken. Om de powderbrows te zetten in onze tattoo shop in Utrecht. Bij ons kun je uiteraard rekenen op een mooi stel powderbrows en op uitgebreid advies over de verzorging van je powderbrows.

Afspraak maken powderbrows Utrecht
Je weet zeker dat je powderbrows wil laten zetten in Utrecht? Maak dan een afspraak bij ons, dit kan online of telefonisch worden geregeld. Eerst zal dan alles worden doorgesproken en dan kunnen wij een afspraak plannen om de powderbrows te zetten bij jou. Als je nog vragen hebt dan horen we dat ook graag zodat wij deze kunnen beantwoorden.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Utrecht

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl