Powderbrows Soest 

In het prachtige Soest kun je terecht voor je powderbrows. Zou je graag een powderbrows willen? Zorg er dan voor dat jij weet wat de mogelijkheden zijn met onze tattooshop in Soest. Je kunt daar altijd achter komen, wanneer je maar wil. Wij hopen dat we jou op korte termijn blij mogen maken met mooie powderbrows in Soest. Maar eerst is het een goed moment dat je je gaat oriënteren en laat inspireren door hetgeen wat wij kunnen.

Powderbrows laten zetten
Goedkoop powderbrows laten zetten dat is wat er mogelijk is bij ons in Soest. Je komt dan naar onze tattoo studio en dan kunnen wij alles voor jou realiseren. Uiteraard leggen we je stap voor stap uit hoe dat wij te werk gaan en dan kun jij goed voorbereid en op je gemak plaatsnemen. Een goed moment om dan na te gaan hoe het gaat worden. Misschien is het wel je eerste keer dat je permanente make-up laat zetten en dan kan het best spannend zijn, dit begrijpen wij. Maar bij ons zal je je echt op je gemak voelen in Soest.

Afspraak maken tattooshop Soest
Als je zeker weet dat je een powderbrows wil, dan kun jij een afspraak maken in onze tattooshop in Soest. Hier kun je uiteraard ook een piercing of tattoo laten zetten. Maar laten we ons eerst focussen op je powderbrows en dan wie weet is dat een volgende stap! Als je nog vragen hebt dan horen we dat graag, want ook over de verzorging van je powderbrows kunnen wij je alles vertellen. Bel ons, plan een afspraak via de site of bezoek onze tattooshop en dan kan alles snel worden geregeld.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Soest

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl