Powderbrows Nieuwegein

Powderbrows Nieuwegein

Powderbrows laten zetten in Nieuwegein is de moeite waard. Voor de mogelijkheden kun je eens bij onze binnenlopen in de tattooshop. Wij maken graag kennis met je en laten je dan zien hoe wij te werk gaan. Voor powderbrows ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor om jou met een tevreden gevoel de tattoostudio te verlaten. Als jij tevreden ben, zijn wij dat ook.

Wat zijn powderbrows nou eigenlijk?
Het is een techniek voor permanente make up, ideaal als je ’s-Ochtends niet al te veel tijd hebt. Er wordt gebruik gemaakt van een PMU-apparaat. Daardoor wordt er een schaduw gecreëerd en zorgt het voor een natuurlijk effect, waar iedereen in jouw omgeving jaloers op word! Alles wat je maar wenst is bij ons mogelijk dus kom eens langs om te kijken wat wij doen.

Meer over powderbrows in Nieuwegein
Inmiddels weet je wat wij van tattooshop Nieuwegein voor jou kunnen betekenen. Het is dan aan jou wat je graag wil doen. Misschien wil je wel op korte termijn je eerste powderbrows door ons laten zetten. Neem dan gerust contact met ons op, dit kan online en telefonisch. Maar je kunt ook langskomen in onze shop in Nieuwegein. Wij staan daar iedere dag voor onze klanten klaar en beantwoorden dan graag je vragen. Je kunt ook altijd voor advies contact met ons opnemen en helpen wij je graag verder in Nieuwegein.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Nieuwegein

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl