Powderbrows Maarssen 

Powderbrows Maarssen
Kom naar Maarssen om je powderbrows te laten zetten. Als je gaat zoeken op powderbrows Maarssen dan kom je bij onze tattooshop uit! Wij hebben al veel mooie powderbrows mogen zetten, maar wij zetten er ook graag eentje bij jou. Is het voor jou de eerste keer powderbrows? Dan hoef je je ook geen zorgen te maken. We leggen je namelijk stap voor stap uit hoe dat we te werk gaan en dan ben je al snel op je gemak bij ons in Maarssen.

Wat voor powderbrows?
Wil je je brows in een driehoekvorm, met cirkels of hartjesvorm? Bij ons is niets te gek, als jij maar blij bent! Bij ons kun je goedkoop powderbrows laten zetten in Maarssen. We denken ook graag met je mee als je er nog niet helemaal uit komt. Kom dan gerust eens naar onze tattoostudio zodat wij je kunnen inspireren met onze kunsten. Mooie powderbrows, dat is waar wij altijd voor gaan en dat is ook onze specialiteit!

Meer over powderbrows Maarssen
Weet je inmiddels al of je powderbrows wilt laten zetten in Maarssen? Of heb je nog vragen? Hoe dan ook, jij kunt altijd met ons in contact komen. Goedkoop een powderbrows laten zetten is wat jij bij ons kunt doen, maar ook voor het zetten van een piercing ben je bij ons aan het juiste adres. We horen het graag hoe wij je kunnen helpen en dan gaan wij voor jou aan de slag. Bij ons krijg je ook alle informatie over het verzorgen van je powderbrows.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Maarssen

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl