Powderbrows Culemborg

Powderbrows Culemborg

Je bent al een tijdje aan het twijfelen of je powderbrows wil laten zetten? Goed om dan te stoppen met twijfelen! Wij kunnen je daar heel goed bij helpen, je bent namelijk altijd van harte welkom in onze tattoo shop in Culemborg. Als het je eerste keer powderbrows is, dan kan het spannend zijn. Toch hoef je je geen zorgen te maken want wij leggen je precies uit wat we doen. Je bent echt in goede handen bij ons, wij zetten dagelijks tatoeages en weten precies hoe wij te werk moeten gaan. Niets is voor ons te gek dus geef je wensen aan en dan kunnen wij aangeven hoe dit het beste gerealiseerd kan worden.

powderbrows laten zetten
Ga jij je eerste powderbrows binnenkort laten zetten bij onze tattoo studio in Culemborg? We voelen ons vereerd! Je zal er zeker geen spijt van krijgen, want wij weten wat we doen! We hebben al veel mensen blij mogen maken met mooie powderbrows. We hopen daarom ook dat we jou snel mogen helpen. Bij ons kun je overigens ook goedkoop een piercing laten zetten. Als je dat ook wenst kun je ook daarvoor altijd een afspraak maken of advies vragen aan ons.

Kom naar onze tattooshop voor mooie powderbrows laten zetten in Culemborg
Als je graag een powderbrows wil laten zetten, maak dan snel een afspraak in onze tattooshop in Culemborg. Daar kunnen wij je laten zien wat wij voor moois kunnen maken. Onze klanten zijn tevreden en als zij tevreden zijn, dan zijn wij dat ook! Maak daarom gerust een afspraak, dit kan online of telefonisch worden geregeld. We hopen binnenkort jou te mogen verrassen met een mooi stel powderbrows in onze tattooshop in Culemborg.

.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Culemborg

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl