Powderbrows Capelle aan den IJssel 

Je wil graag powderbrows laten zetten? Bij onze tattoostudio in Capelle aan den IJssel ben je altijd welkom en kun jij goedkoop powderbrows laten zetten. We raden je aan om even de tijd te nemen om op onze site te kijken wat wij zoal doen. Misschien heb jij al een idee wat voor vorm powderbrows jij wilt, misschien wel in een driehoekvorm? Het kan allemaal en bij ons is niets te gek, wij zetten graag de powderbrows die aan al je wensen voldoet en waarmee jij met een gelukkig gevoel Capelle aan den IJssel verlaat.

Voordelen van powderbrows
Er zijn veel voordelen, een supergroot voordeel is alleen maar dat je langer in je bed kan blijven liggen omdat je niet meer de vorm van je wenkbrauwen hoeft te bepalen, maar behalve dat kunnen we ook de gaatjes in je wenkbrauwen opvullen, en blijven je wenkies perfect en lopen ze niet uit, of vervagen ze niet. Genoeg redenen om eens even bij ons in Capelle aan den IJssel langs te komen.

Meer over powderbrows Capelle aan den IJssel
Als je powderbrows wil laten zetten in Capelle aan den IJssel neem dan snel contact met ons op. Je kunt om te beginnen altijd even binnenlopen bij onze tattoostudio, dan zie je dat je bij ons ook goedkoop een piercing kunt laten zetten of een tattoo kunt laten verwijderen. Een afspraak maken bij ons kan ook altijd, dit kan online geregeld worden maar je kunt ook telefonisch contact opnemen. Als er vragen zijn horen we dat ook graag en we zien je graag in onze tattoostudio in Capelle aan den IJssel.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Capelle aan den IJssel

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl