Powderbrows Breukelen 

Powderbrows Breukelen
Laat je powderbrows zetten in Breukelen, dit kan namelijk in onze tattooshop. Ben je ook benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben? Dan is dit een goed moment om je te oriënteren en te laten inspireren door ons aanbod. Steeds meer mensen willen powderbrows, een goed moment om de trend voor te zijn en snel jouw powderbrows te laten zetten. Goedkoop en kwalitatief powderbrows te laten zetten is iets wat wij je kunnen bieden in onze tattoostudio.

Alles kan door ons gerealiseerd worden! Is het toevallig je eerste keer dat je permanente make-up laat zetten? Dan is het extra spannend en dan snappen wij heel goed dat je het misschien eng vindt en wat zenuwachtig bent. Maar je hoeft je bij ons geen zorgen te maken want wij stellen je gerust en leggen uit wat wij doen. Je loopt hier de deur uit met een mooie powderbrows waar je trots op kan zijn! Laat daarom even rustig alles over je heen komen en oriënteer je goed wat je wil doen, wij kunnen altijd met je meedenken en je adviseren.

Afspraak maken powderbrows Breukelen
Als je powderbrows wil laten zetten in Breukelen dan kun je daarvoor terecht in onze tattooshop. Iedereen kan geheel vrijblijvend een keer binnenlopen en dan weet je ook wat wij jou te bieden hebben. Je komt ook achter onze werkwijze en kunt met ons kennismaken. Alle vragen die je hebt kunnen wij dan ook beantwoorden. Maar je kunt ook altijd online een afspraak inplannen of even bellen. Doe wat voor jou prettig is en dan kunnen wij jouw powderbrows in Breukelen zetten.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Breukelen

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl