Powderbrows Berkel en Rodenrijs 

Powderbrows Berkel en Rodenrijs

Als je op zoek bent naar een goede tattooshop die powderbrows plaatst dan kun je eens een kijkje nemen bij ons in Berkel en Rodenrijs. Wij kunnen voor jou powderbrows laten zetten, maar wij kunnen ook tattoos, of een piercing plaatsen, indien gewenst. Je bent bij ons in ieder geval in goede handen en dan kun jij snel genieten van een mooi eindresultaat. Ook als het je eerste keer is om een powderbrows te zetten ben je hier in goede handen. We leggen je namelijk heel goed uit hoe dat wij te werk gaan. Eerste keer powderbrows laten zetten is spannend, maar is ook een leuke ervaring.

Powderbrows laten zetten
Je wil powderbrows laten zetten in Berkel en Rodenrijs, kom dan snel naar onze tattooshop. We laten je dan snel zien hoe wij te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn. Misschien heb je zelf al een afbeelding bij van hetgeen wat je wil laten zetten. Mocht je nog twijfelen, dan zijn wij er voor je! We zorgen er dan voor dat er een mooi ontwerp wordt gemaakt dat voldoet aan al je wensen.

Meer over powderbrows Berkel en Rodenrijs
Powderbrows laten zetten is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom is het goed om even wat research te doen, of ons te bellen. Als je eruit bent dan kun je altijd contact met ons opnemen en dan kun je bij ons goedkoop powderbrows laten zetten in Berkel en Rodenrijs. Als je er nog vragen over hebt dan kunnen wij die ook snel beantwoorden. We horen het graag als we jou van dienst kunnen zijn en staan altijd voor je klaar.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Berkel en Rodenrijs

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl