logo

powder brows

Houten

Wat je moet weten over Powder Brows Houten

Op zoek naar de beste Powder Brows behandeling in Houten? Helaas zijn we daar nog niet gevestigd. Je bent niet ver van onze locatie in Gouda (gevestigd aan treinstation Gouda). De reistijd bedraagt ongeveer 35-40 minuten, afhankelijk van het verkeer en de route.

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken en te ontdekken welke mogelijkheden The Art of Tattoo u te bieden heeft. Veel klanten uit Houten hebben ons al gevonden en ervaren, en wij zouden ook graag u willen helpen aan de perfecte wenkbrauwen!Als u op zoek bent naar de beste plek voor Powder Brows in de buurt van Houten, dan is The Art of Tattoo in Gouda een uitstekende keuze. Hier kunt u verzekerd zijn van kwalitatief hoogwaardige Powder Brows en een prachtig resultaat waar u snel van kunt genieten. Via onze online agenda kunt u heel gemakkelijk de beschikbare tijden inzien en eventueel meteen al de afspraak maken.Heeft u vragen over het zetten van Powder Brows, dan kunt u altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. Dit kan via telefoon, WhatsApp, social media of mail. Wij staan klaar om al uw vragen snel en duidelijk te beantwoorden. Bekijk ons werk op de website. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag aan prachtige Powder Brows.

Route naar The Art of Tattoo

  • Vertrek in westelijke richting op de Zijde naar de Parklaan.
  • Sla rechtsaf naar de N207 en volg deze weg richting Gouda.
  • Neem de afslag naar de Goudseweg/N207 en blijf deze weg volgen.
  • Ga bij de rotonde rechtdoor en volg de weg naar de binnenstad van Gouda.
  • Volg de borden richting Gouda.
  • De totale rit duurt ongeveer 35-40 minuten, afhankelijk van het verkeer.
  • Loop naar het dichtstbijzijnde treinstation in Boskoop, dit is station Boskoop.
  • Neem de trein vanaf station Boskoop naar station Gouda. Er rijden meerdere treinen per uur tussen deze stations. De treinreis duurt ongeveer 10 minuten.
  • Stap uit bij station Gouda.
  •  Zodra je aankomt op station Gouda, loop je nog geen 10 stappen en bevind je je al in onze shop.

Veel gestelde Vragen

Powder brows is een techniek waarbij de wenkbrauwen worden ingevuld met kleine puntjes of streepjes van pigment, waardoor ze er voller en dikker uitzien. Deze stipjes worden geleidelijk opgebouwd, waardoor er een ombre-achtig effect ontstaat. Dit zorgt voor een zachte en natuurlijke uitstraling. Powder brows zijn vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele en natuurlijke manier om hun wenkbrauwen voller te maken.

Voordat de procedure begint, zal de powder brow stylist de vorm en kleur van de wenkbrauwen bepalen die het beste bij jouw gezicht passen. Vervolgens zal er een verdovende crème op de wenkbrauwen worden aangebracht om eventuele pijn of ongemak tijdens de procedure te minimaliseren. Tijdens de procedure zal de powder brow stylist kleine puntjes pigment in de wenkbrauwen aanbrengen met behulp van een speciaal ontworpen pen. Deze pen maakt gebruik van een naald om het pigment in de huid te deponeren. De stylist zal de puntjes zorgvuldig opbouwen om het gewenste effect te bereiken. De totale duur van het proces varieert meestal tussen de 1,5 en 2,5 uur. Na de procedure kunnen de wenkbrauwen er donkerder uitzien dan gewenst, maar dit zal binnen een paar dagen vervagen.

Heeft u vragen over het zetten van Powder Brows, dan kunt u altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. Dit kan via telefoon, WhatsApp, social media of mail. Wij staan klaar om al uw vragen snel en duidelijk te beantwoorden. Bekijk ons werk op de website. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag aan prachtige Powder Brows.

Powder brows zijn ontworpen om er natuurlijk uit te zien en de resultaten kunnen tot wel 2 jaar meegaan. In tegenstelling tot andere vormen van wenkbrauw tatoeage, vervagen powder brows geleidelijk en zullen ze niet in één keer verdwijnen. Dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn voor een onnatuurlijk uiterlijk of uitgroei. De voordelen van powder brows zijn dat je geen tijd meer hoeft te besteden aan het tekenen van je wenkbrauwen en dat je er altijd perfect uitziet. Daarnaast is het een geweldige manier om de wenkbrauwen op te vullen en te verbeteren, vooral als je van nature dunne wenkbrauwen hebt. Conclusie: Powder brows zijn een geweldige manier om vollere en dikkere wenkbrauwen te krijgen met een natuurlijk uitziend ombre-effect. Als je op zoek bent naar een semi permanente oplossing om je wenkbrauwen op te vullen en te verbeteren, is deze techniek zeker het overwegen waard. Vergeet niet om een getrainde en ervaren powder brow stylist te kiezen om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten krijgt.

Hygiëne staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd. Wij zijn dan ook altijd GGD-gekeurd. 

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl

PMU Prijzen

Permanente make-up
Powder Brows€395
Blush lips€495
Touch-up behandeling
Touch-up 6/8 weken
Perfectie behandeling
€50
Touch-up binnen 1 jaar€175
Touch-up na 1 jaar€200
Touch-up na 2 jaar€250

Aanbetaling

Voor het maken van je Powder Brows afspraak, dien je een aanbetaling van €100 te doen. Je aanbetaling wordt verrekend met het totaalbedrag. Je afspraak kan je tot een week van te voren nog wijzigen, doe je dit niet dan vervalt je aanbetaling. Wanneer je dit wel op tijd aangeeft dan zal jouw aanbetaling maximaal 6 maanden geldig zijn.

Before

After

Onze Reviews

Powder brows Priscilla Anontaroeno
Hele fijne PMU behandeling gehad, ze heeft het hele proces met me doorgelopen en ik ben ook zeer tevreden met het resultaat, ik heb eerder een PMU behandeling gehad maar deze heeft zij goed kunnen coveren! Er hangt een gezellige open sfeer in de zaak die er overigens ook super tof uitziet!
PMU Anja Coenradie

PMU laten zetten bij The Art of Tattoo, leuke meid, professioneel en zeer tevreden over het resultaat. Goede nazorg, je krijgt alles mee en kan het terug lezen in de folder die je mee krijgt. Na 6weken nabehandeling .. netjes bijgewerkt. Raad haar zeker aan

Before
After

Maak hier

Je Afspraak

ALLE PIERCINGS & TOOTH GEMS

20% KORTING

ACTIE LOOPT T/M 23 april