logo

piercing

Zeist

Wat je moet weten over Piercing Zeist

Op zoek naar de beste piercingshop in Zeist? Helaas zijn we daar nog niet gevestigd. Je bent niet ver van onze locatie in Gouda (gevestigd aan treinstation Gouda). De reistijd bedraagt ongeveer 40-45 minuten, afhankelijk van het verkeer en de route.

Zoekt u een piercing studio in Zeist? Dan nodigen wij u uit om verder te kijken en ons te vinden in Gouda. Veel klanten uit Zeist hebben ons al gevonden en ervaren. Als u op zoek bent naar de beste piercing studio dicht in de buurt van Zeist, dan is The Art of Tattoo in Gouda een uitstekende keuze. Wij hebben jaarlijks duizenden piercing klanten. Bij ons staat hygiëne, kwaliteit en passie voorop. Onze vrouwelijke piercer neemt dan ook ruim de tijd voor al haar klanten. Zij geeft graag advies over de beste piercing keuze en bespreekt ook altijd de risico’s goed door.Onze behandelruimte is afgesloten vanwege de privacy van onze klanten die een piercing laten zetten. Heeft u vragen over het zetten van een piercing bij ons, dan kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Voor de piercing prijzen verwijzen wij u door naar de prijslijst op onze website. Via onze online agenda kunt u heel gemakkelijk de beschikbare tijden inzien en eventueel meteen al de afspraak maken. Overigens hebben wij bij ons in de shop een ruim aanbod aan piercing sieraden.

Route naar The Art of Tattoo

  • Rijd via de Woudenbergseweg/N224 naar de A12 richting Utrecht.
  • Neem de afslag Gouda/Boskoop naar de N11.
  • Blijf de N11 volgen totdat je de afslag Gouda Centrum neemt.
  • De totale rit duurt ongeveer 40-45 minuten, afhankelijk van het verkeer.
  • Neem vanaf station Zeist de bus (lijn 74) richting Utrecht Centraal Station.
  • Stap uit bij halte Utrecht, CS Jaarbeurszijde.
  • Loop naar Utrecht Centraal Station en neem de trein richting Gouda
  • Zodra je aankomt op station Gouda, loop je nog geen 10 stappen en bevind je je al in onze shop.

Veel gestelde Vragen

Dan nodigen wij u uit om verder te kijken en ons te vinden in Gouda. Veel klanten uit Zeist hebben ons al gevonden en ervaren. Als u op zoek bent naar de beste piercing studio dicht in de buurt van Zeist, dan is The Art of Tattoo in Gouda een uitstekende keuze.

Mocht u vragen hebben over het zetten van een piercing bij ons, dan kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Voor de piercing prijzen, verwijzen wij u door naar de prijslijst op onze website.  Via onze online agenda kunt u heel gemakkelijk de beschikbare tijden inzien en eventueel meteen al de afspraak maken. Overigens hebben wij bij ons in de shop een ruim aanbod aan piercing sieraden.

Wij hebben jaarlijks duizenden piercing klanten. Bij ons staat hygiëne, kwaliteit en passie voorop. Onze vrouwelijke piercer neemt dan ook ruim de tijd voor al haar klanten. Zij geeft graag adviezen over de beste piercing keuzes en bespreekt ook altijd de risico’s goed door. Onze behandelruimte is afgesloten wegens privacy van onze piercing klanten.

Hygiëne staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd. Wij zijn dan ook altijd GGD-gekeurd. 

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl

Piercing Prijslijst

Oor

Lichaam

Aanbetaling

Voor het maken van je piercing afspraak, dien je een aanbetaling van €10 te doen. Je aanbetaling wordt verrekend met het totaalbedrag. Je afspraak kan je tot een week van te voren nog wijzigen, doe je dit niet dan vervalt je aanbetaling. Wanneer je dit wel op tijd aangeeft dan zal jouw aanbetaling maximaal 6 maanden geldig zijn.

*Prijzen zijn inclusief titanium sieraad

Onze Reviews

Piercing Lucia Woods

Ruime, schone en nette zaak. Heb hier mijn oorpiercings en neuspiercing laten zetten en ben erg tevreden. Er wordt fijn de tijd voor je genomen. De piercster is zeer vriendelijk en professioneel.

Piercing Aydan Ozbakan
2 jaar geleden mijn eerste piercing hier gezet en inmiddels nog 5 bij, allemaal bij Aimee! Ze is professioneel en doet haar werk erg goed. De zaak zelf is nice en clean en de werknemers zijn altijd blij + goede muziek! Ga gewoon langs je gaat geen spijt krijgen!
Piercing Linda Tas

Aimée heeft mijn helix piercing gezet en ze heeft me fantastisch geholpen! Het was mijn eerste piercing dus ik was best zenuwachtig maar ze was erg aardig voor me en beantwoorde geduldig al mijn vragen. Ik vertelde waar ik de piercing graag wilde en ze tekende het in één keer perfect af op mijn oor, maar ze gaf me rustig de tijd om te kijken of het inderdaad de goede plek was. 

Onze Reviews

Tattoo Sybren Metselaar
Hele fijne tattoo shop, ben er al een paar keer geweest en blijft fantastisch. Gezellige en chille werknemers. Bieden altijd kopje koffie/thee aan. Nemen alles samen met je door, heel hygiënisch. Zeker een bezoekje waard!
Piercing Aydan Ozbakan
2 jaar geleden mijn eerste piercing hier gezet en inmiddels nog 5 bij, allemaal bij Aimee! Ze is professioneel en doet haar werk erg goed. De zaak zelf is nice en clean en de werknemers zijn altijd blij + goede muziek! Ga gewoon langs je gaat geen spijt krijgen!
Powder brows Priscilla Anontaroeno
Hele fijne PMU behandeling gehad, ze heeft het hele proces met me doorgelopen en ik ben ook zeer tevreden met het resultaat, ik heb eerder een PMU behandeling gehad maar deze heeft zij goed kunnen coveren! Er hangt een gezellige open sfeer in de zaak die er overigens ook super tof uitziet!

Maak hier

Je Afspraak

ALLE PIERCINGS & TOOTH GEMS

20% KORTING

ACTIE LOOPT T/M 23 april