Piercing Haastrecht 

Als je graag een piercing wil laten zetten, dan kun je bij onze tattooshop terecht. Wij zetten namelijk ook piercings in Haastrecht. Misschien heb je er al eentje maar wil jij nog een piercing laten zetten, dit is geen enkel probleem. We kunnen dan samen met je kijken naar de opties en in de tussentijd kun je bij ons alvast een piercing uitzoeken. Of heb jij er al eentje op het oog? Dat kan natuurlijk ook en dan kunnen we nog sneller aan de slag voor jou om de piercing in Haastrecht te zetten.

Welke piercing laat je zetten?
Zou jij een piercing willen in je navel of misschien in je oor? Je kunt op erg veel plaatsen een piercing laten zetten en wij doen dat graag voor jou in Haastrecht. Bedenk vooraf goed wat je zou willen, als je nog geen idee hebt maar wel meer informatie wenst dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We informeren je namelijk graag over hoe goedkoop een piercing laten zetten in zijn werk gaat. Het is zo gebeurd en dan kun jij genieten van je nieuwe item, wij zijn overigens altijd bereikbaar als je vragen hebt!

Afspraak maken piercing Haastrecht
Je wil graag een piercing laten zetten in Haastrecht, een goede keuze. Wij zijn namelijk ze ervaren en helpen je maar al te graag! Een piercing laten zetten is iets wat wij dagelijks doen en we hebben al veel mensen gelukkig mogen maken met hun aanwinst. Ben jij de volgende? Alle vragen die je hebt over de piercing kun je aan ons stellen, je kunt daarvoor een afspraak maken, dit kan online of telefonisch. Maar je kunt ook altijd even binnenlopen. We horen het graag als wij je kunnen helpen en dan zien we je graag snel in onze tattooshop.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Piercing Haastrecht

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl