Piercing Culemborg

Piercing Culemborg

Stap eens binnen bij ons voor een piercing in Culemborg. Jij zegt waar jij die piercing wilt en wij zetten hem op de juiste plek. Je krijgt vanuit ons ook alle informatie mee wat betreft schoonhouden en dergelijke. Maar voordat het zover is, is het goed dat je je laat informeren over alle mogelijkheden. Een piercing is een vorm van body art, een aantal dagen in de week hebben wij gereserveerd om piercings te zetten. Wanneer je daar ook benieuwd naar bent kun je dat aan ons laten weten en dan kunnen wij je daar alles over vertellen.

Voordelen piercing zetten

Misschien is het al een tijdje een droom van je om een piercing te laten zetten in Culemborg. Gelukkig heb je ons nou gevonden en dan kunnen wij je al snel helpen. Online kan er direct een afspraak worden gemaakt, je kunt ons ook even bellen of je kunt langskomen. Wij hebben erg veel verschillende soorten piercings en dan kan er samen met jou gekeken wat het beste bij je past. Misschien heb je al een bepaalde voorkeur en dan kun je die aangeven en helpen wij je graag.

Afspraak maken piercing Culemborg

Het is zover, je staat op het punt om een afspraak te maken voor een piercing in Culemborg. Weet je al waar je hem wil laten zetten en welke piercing je mooi vindt? Bij onze tattooshop kun je altijd op je gemak rondkijken en hebben wij de tijd voor je. We denken ook graag met je mee en voorzien je van advies op maat. Een piercing laten zetten is bij ons zo gedaan en wij informeren je ook over de nazorg. Als er vragen zijn dan kunnen wij je altijd helpen!

.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Piercing Culemborg

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl