Piercing Boskoop 

Piercing Boskoop
Zoek Boskoop op en kom hierheen om een piercing te laten zetten. Gastvrijheid is ons toverwoord. Je bent bij ons namelijk altijd welkom! Je zou online een afspraak kunnen maken, maar je kunt onze tattoostudio ook gewoon bezoeken. Bellen kan overigens ook als je vragen hebt over een piercing laten zetten, maar wij staan hoe dan ook direct voor je klaar. Goedkoop een piercing laten zetten dat is wat er bij ons kan en daar leggen wij je graag alles over uit.

Eerste keer piercing zetten
Is het voor jou de eerste keer dat jij een piercing laat zetten? Maak je dan geen zorgen, wij leggen alles duidelijk uit wat we gaan doen en hoe het in zijn werk gaat. Een piercing in Boskoop laten zetten is door ons zo gebeurd. Maar het is goed dat je weet wat je kunt verwachten en dan kun je ook eens nagaan wat je graag zou willen. Waar wil je een piercing en wat voor een? Je zou ons assortiment alvast kunnen bekijken, maar wij kunnen jou ook adviseren wat er zoal kan en wat er bij je past. In ieder geval heb je alle tijd om je keuzes te maken en wij helpen je maar al te graag om je droom te realiseren.

Afspraak maken piercing Boskoop
Als je een afspraak wil maken om je piercing in Boskoop te laten zetten, dan kan dat direct. Online kun je de afspraak zo inplannen of even bellen. Ben je toevallig in de buurt? Loop dan gerust even binnen bij ons in de tattooshop. Je kunt dan meestal ook direct een piercing laten zetten. Benieuwd naar onze prijzen en mogelijkheden? Dan kun jij contact met ons opnemen en dan staan wij je snel te woord. Voordat je het weet heb jij een mooie piercing waar je trots op bent!

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Piercing Boskoop

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl