Tattoo Woerden 

Tattoo Woerden
In het mooie plaatsje Woerden kun je behalve winkelen ook bij een tattooshop terecht. Hier zetten we alle soorten tattoos die je maar wil, niets is ons te gek! Als je gaat zoeken op tattoo Woerden dan kom je uit bij ons en dan kunnen wij uitleggen wat wij voor jou kunnen doen. Misschien wil jij je eerste tattoo laten zetten? Een spannend moment natuurlijk, maar vaak kijk je er ook wel naar uit. Onze tattooshop is gunstig gelegen, goed bereikbaar en we staan altijd voor onze klanten klaar. Kom daarom gerust even binnen als je in de buurt bent en dan kunnen we samen met je kijken naar de opties voor een mooie tatoeage.

Welke tattoo wil jij?
Je wil goedkoop een tattoo laten zetten in Woerden, dit kan in onze tattoostudio. Altijd leuk dat jij een kijkje komt nemen bij ons, wij leggen je namelijk alles stapsgewijs uit. Je weet bij ons waar je aan toe bent, verzorging van je tattoo is ook van groot belang en ook daar leggen wij je uiteraard alles over uit! Het beste wat je kunt doen is een kijkje nemen wat voor tatoeage je zou willen. Wat spreekt je aan? Een datum, een dier of wat anders? Zwart/wit of kleurrijk? Welke grootte en waar? Genoeg stof om even over na te denken en dan kun jij kijken hoe dat gerealiseerd kan worden.

Afspraak maken tattoo Woerden
Wij van de tattoo shop maken graag je dromen waar! Als je weet welke tatoeage je wil dan kunnen wij deze zetten. Een tattoo in Woerden laten zetten is een hele goede keuze! Maak online een afspraak, bel ons even of loop even binnen en dan regelen we alles met je. Als je vragen hebt dan horen we dat graag zodat wij deze direct kunnen beantwoorden over jouw tattoo in Woerden.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Tattoo Woerden

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl