Tattoo verwijderen Reeuwijk 

Tattoo verwijderen Reeuwijk
Wil je een tattoo verwijderen in Reeuwijk? Dan kun je bij ons terecht. Het kan altijd zijn dat je recent of al een hele tijd geleden, een tattoo hebt laten zetten maar dat je deze wil laten verwijderen. Dit kan komen omdat je er niet meer aan herinnerd wil worden, bijvoorbeeld omdat het een datum betreft (bijv. van een relatie die over is), of de naam van je ex vriend of vriendin of een speciaal teken. Wat de reden ook is, als jij aangeeft dat je de tattoo weg wil laten halen dan kunnen wij dat voor je doen in Reeuwijk.

Mooie tattoo verwijderen
Soms heb je spijt van een bepaalde tatoeage, het is dan beter om deze weg te laten halen. Een tattoo verwijderen in Reeuwijk kan bij ons en daarover leggen wij je graag alles uit. Het kan iedereen gebeuren dat je een keer een tatoeage hebt laten zetten en dat je nu wat anders wil. Gelukkig bestaat die optie ook en daarom zijn wij er om jou te helpen. Je hoeft alleen maar naar onze tattoo shop te komen en dan kunnen wij je helpen.

Afspraak maken tattoo verwijderen Reeuwijk
Op het moment dat je er zeker van bent dat je denkt aan tattoo verwijderen Reeuwijk, dan kun je een afspraak met ons maken in de tattoo studio. Dit kun je online doen, maar je kunt ook bij ons langskomen of even bellen. Wij kunnen dan de tattoo voor jou verwijderen en dan kun je een nieuwe mooie tattoo laten zetten bijvoorbeeld of nog even bedenken wat je wil doen. In ieder geval zullen wij je goed informeren over de nazorg en voor vragen zijn wij ook altijd bereikbaar. We horen het graag wanneer we jou in onze tattoo studio in Reeuwijk mogen helpen.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Tattoo verwijderen Reeuwijk

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl