Tattoo verwijderen Moordrecht 

In Moordrecht is een goede tattooshop te vinden, daar kun jij direct mee in aanraking komen. Wil je namelijk een tattoo verwijderen in Moordrecht? Kies dan vandaag nog voor ons en wij leggen je precies uit wat de mogelijkheden zijn en wat je van ons mag verwachten. Het is allemaal spannend en zeker als het de eerste keer is, maar wij kunnen je daarin goed begeleiden en jij weet wat er gaat gebeuren, voordat we beginnen! Het kan altijd zijn dat jij een tatoeage hebt laten zetten jaren terug en dat jij deze niet meer wil. Misschien een datum van een relatie die over is gegaan of de naam van je ex, wat de reden ook is, wij kunnen jouw tattoo verwijderen in Moordrecht.

Snel een tattoo laten verwijderen
Je wil er het liefst zo snel mogelijk vanaf en daarom kun je bij ons op heel korte termijn een tattoo laten verwijderen in Moordrecht. Wij leggen je alles uit over de verzorging en hoe wij aan het werk gaat. Onze tattoostudio is ook goed bereikbaar dus kom gerust eens een kijkje nemen en maak een afspraak in onze tattooshop. Dagelijks helpen wij veel klanten en we hopen dat jij de volgende bent!

Afspraak tattoo verwijderen Moordrecht
Als je zeker weet dat je je tattoo wil verwijderen in Moordrecht, dan kun je met ons in contact komen. Online kun je direct een afspraak plannen, maar je kunt ook altijd bellen of langskomen in onze tattoostudio. Misschien ben je binnenkort in de buurt en wil je weten hoe we te werk gaan. Een goed moment om kennis met ons te komen maken, hier kun je ook een tattoo laten zetten, ook jouw eerste tattoo! Alle vragen die je hebt horen we graag zodat wij je kunnen helpen.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Tattoo verwijderen Moordrecht

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl