Tattoo prijzen

Zoals wij in de algemene tattoo informatie reeds vermeld hebben, geven wij van tevoren een prijs schatting. Eén van de redenen hiervoor is dat het lastig is om precies in te schatten hoe de tattoo er exact uit komt te zien. Op de dag van de afspraak, wordt de prijs bepaald aan de hand van het definitieve ontwerp.

Wij hanteren een starttarief van €60,-. De stukprijs van een tattoo is afhankelijk van een aantal factoren. Wij werken met een stukprijs en niet met een uurtarief, omdat wij transparant willen blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat.  Dit zijn de belangrijkste factoren van de prijsberekening van een tattoo:

De grootte van de tattoo
De omvang van bijvoorbeeld jouw bovenarm kan veel smaller of breder zijn dan die van een ander. Hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de tattoo afwijken van de vooraf gemaakte prijsschatting.

Mate van detail
Een full colour of black and grey tattoo bevat meer gedetailleerd handwerk van de artiest dan bijvoorbeeld een simplistische tattoo met dunne lijnen. Een tekst kan ook in veel verschillende lettertypes gezet worden, waardoor de ene tekst goedkoper of duurder is dan de ander.

 Aanbetaling tattoo

Zodra er een afspraak wordt ingepland per telefoon, mail, WhatsApp of social media, sturen wij een betaalverzoek van €50,- of €100,-. Dit ligt eraan of het om een kleinere (tot €300) of grotere tatoeage (vanaf €300) gaat.

Je afspraak kan je tot een week van te voren nog wijzigen, doe je dit niet dan vervalt je aanbetaling. Wanneer je dit wel op tijd aangeeft dan zal jouw aanbetaling maximaal 6 maanden geldig zijn.