Tattoo prijzen

Zoals wij in de algemene tattoo informatie reeds vermeld hebben, is het maken van een telefonische of online afspraak voor het zetten van een tattoo bij ons niet mogelijk. Eén van de redenen hiervoor is dat het lastig is om voor ons een goede inschatting te maken wat je precies voor tattoo wilt en hoe groot de tattoo moet zijn. Wij kunnen hierdoor geen redelijke prijsinschatting maken. Dit is zowel voor jou als voor ons niet prettig. De tattoo prijzen worden per klant afgestemd aan hun wensen. De kosten van de tattoo kunnen per project verschillend zijn.

Wanneer jij bij ons in de shop langskomt en duidelijk voor ons beiden is wat voor soort tattoo jij wilt, gaan wij een prijsberekening maken. Hierna kan meteen een afspraak ingepland worden met de artiest. De prijs van de tattoo wordt op dat moment berekend.

Wij hanteren een starttarief van €60,- voor al het kleinere werk. De stukprijs van een tattoo is afhankelijk van een aantal factoren. Wij werken met een stukprijs en niet met een uurtarief, omdat wij transparant willen blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat.  Dit zijn de belangrijkste factoren van de prijsberekening van een tattoo:

De grootte van de tattoo
De omvang van bijvoorbeeld jouw bovenarm kan veel smaller of breder zijn dan die van een ander. Het is daarom belangrijk hiervoor eerst bij ons langs te komen.

Mate van detail
In een full colour of black and grey tattoo is meer gedetailleerd handwerk van de artiest vereist dan in bijvoorbeeld een simplistische tattoo met dikkere lijnen. In bijvoorbeeld het zetten van een tekst kan ook veel verschil van mate van detail zitten, dit is weer afhankelijk van in hoeverre je gebruik wilt maken van schaduwen en bijzondere elementen.

 Aanbetaling tattoo

Zodra er een afspraak word ingepland aan de balie dient u een aanbetaling te doen van €50,- of €100,-. Dit ligt eraan of het om een kleinere of grotere tatoeage gaat en zal worden bepaalt aan de balie.

Je afspraak kan je tot een week van te voren nog wijzigen, doe je dit niet dan vervalt je aanbetaling. Wanneer je dit wel op tijd aangeeft dan zal jouw aanbetaling maximaal 6 maanden geldig zijn.