Tattoo Nieuwerkerk aan den IJssel 

Tattoo Nieuwerkerk aan den IJssel

Als je voor de tattooshop staat in Nieuwerkerk aan den IJssel, kom dan gerust eens binnen om te kijken of hier je tattoo gezet kan worden. Er zijn namelijk erg veel mogelijkheden bij tattoo Nieuwerkerk aan den IJssel. Al veel mensen zijn je voorgegaan en daarom is het goed om hier eens even alle opties te bekijken. De vraag is natuurlijk wat wil je graag? Wil jij een bepaalde datum op je arm of rug laten plaatsen, of misschien een mooi dier als eerste tattoo? Er zijn erg veel mogelijkheden en hetgeen wat jij het beste kunt doen is even op je gemak kijken en nagaan wat je graag zou willen.

Mogelijkheden tattoo Nieuwerkerk aan den IJssel

Op het moment dat je weet dat je een mooie tattoo wil laten zetten, kies je natuurlijk voor tattoo Nieuwerkerk aan den IJssel. Je kunt hier goedkoop een tattoo laten zetten en dan snel genieten van het mooie resultaat. Ook kun je hier een piercing laten zetten. Als je echt het beste resultaat wil, dan is dit wel de tattoo shop waar je moet zijn! Een tattoo laten zetten kan hier op diverse momenten van de dag en er wordt gekeken wanneer dat jij tijd hebt!

Vragen over tattoo Nieuwerkerk aan den IJssel

Het is uiteraard heel goed mogelijk dat jij vragen hebt over tattoo Nieuwerkerk aan den IJssel. Het beste kun je dan direct contact met ons opnemen en dan kunnen wij je vragen snel beantwoorden. Een goede tattoo studio heb je nou gevonden, alleen nog even bedenken wat je zelf wil. Wij leggen je alles goed uit na het zetten van de tattoo, want de verzorging van een tattoo is ook van belang. We hopen snel van jou te horen zodat wij jou bij Nieuwerkerk aan den IJssel kunnen helpen aan een mooie tattoo.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Tattoo Nieuwerkerk aan den IJssel

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl