Tattoo Moordrecht 

Tattoo Moordrecht
Moordrecht een mooi plaatsje in Nederland. Hier kun jij terecht als je een tatoeage wil. Wil jij een mooie tattoo laten zetten of juist een tattoo laten verwijderen? Bij ons kan het allemaal! Steeds meer mensen willen een tatoeage bijvoorbeeld met de namen van de kinderen, of een speciale datum. Je hoeft ons je wensen maar door te geven en wij kunnen voor jou een tattoo in Moordrecht zetten. Misschien ben je er nog niet helemaal uit, geen probleem, want wij denken ook graag met je mee. Het enige wat je hoeft te doen is een bezoekje te brengen aan onze tattooshop en dan kun jij al snel nagaan wat de voordelen en mogelijkheden zijn voor jou.

Kies je eigen tattoo
Je bent op zoek naar een mooie tattoo, misschien is het wel je eerste tattoo? Dit kan wel eens extra spannend zijn voor jou en de kans is groot dat je er ook nog vragen over hebt. Wacht er dan niet mee, blijf er niet mee rondlopen maar stel alle vragen die je hebt aan ons. Wij van de tattoostudio zijn er om jou te helpen en geven je alle uitleg over het laten zetten en verzorgen van een tattoo.

Afspraak maken tattoo Moordrecht
Je wil graag een tattoo in Moordrecht laten zetten, een goede keuze. Bij onze tattooshop ben je altijd welkom en kun je zo even binnenlopen. Goedkoop en tattoo laten zetten kan dus echt en we leggen je graag stapsgewijs uit hoe dat wij te werk gaan. Je zou ook online een afspraak in kunnen plannen of even kunnen bellen, wij hebben al snel tijd voor jou en dragen er graag zorg voor dat jij kunt genieten van een mooie tattoo. Het is voor velen een droom die uit gaat komen en die realiseren wij graag.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Tattoo Moordrecht

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl