Powderbrows Zevenhuizen

Powderbrows Zevenhuizen

Je wil graag een powderbrows laten zetten in Zevenhuizen? Kom dan geheel vrijblijvend eens langs in onze tattooshop. Je bent bij ons namelijk aan het goede adres voor mooie powderbrows die aan al je wensen zal voldoen. Het zou kunnen zijn dat het voor jou de eerste keer is, dan is het extra spannend en heb je natuurlijk wat vragen. Geen zorgen, want deze kun je aan ons stellen en dan kunnen wij deze direct beantwoorden. Wij denken namelijk graag met onze klanten mee en laten zien wat wij kunnen. We verrassen iedereen graag met onze goede kwaliteit en service.

powderbrows laten zetten
Wij kunnen je dan eventueel nog advies geven of plannen een afspraak in om hem te zetten in onze tattooshop in Zevenhuizen. Heb jij al wat rondgekeken op pintrest of Instagram misschien? Dan heb je al een mooi beeld van hoe jouw powderbrows eruit gaan zien! Als je vragen hebt kunnen wij je weer van advies voorzien, maar het is goed om er zelf ook alvast naar te kijken.

Bezoek de tattooshop in Zevenhuizen
Iedereen kan altijd even binnenlopen in onze tattooshop in Zevenhuizen. Wij kunnen dan een afspraak plannen om dan jouw mooie powderbrows te zetten. Daarnaast leggen wij je ook alles uit over de verzorging van je powderbrows. Dus wil jij de allermooiste powderbrows laten zetten in Zevenhuizen? Dan hopen wij snel kennis met jou te mogen maken en jou te verrassen met onze resultaten.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Zevenhuizen

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl