Powderbrows Ter Aar

Powderbrows Ter Aar

Kom maar naar Ter Aar en bezoek onze tattooshop. We zetten hier voor jou de mooiste powderbrows die je je maar kunt bedenken. Het is wel heel belangrijk dat je weet hoe alles in zijn werk gaat, en daarom zorgen wij ervoor dat je goed wordt voorbereid. Alles wat er gedaan wordt, zal met je besproken worden. Als je namelijk powderbrows laat zetten in Ter Aar, moet deze naderhand ook goed verzorgd worden. Alles wat je daarover moet weten zullen wij je uitleggen!

Mogelijkheden powderbrows zetten
Goedkoop een powderbrows laten zetten is bij ons in de tattooshop in Ter Aar mogelijk. Je kunt bij ons ook een piercing laten zetten, je hebt dus helemaal zelf in de hand wat je wil laten doen! Maar misschien is het wel de eerste keer dat je powderbrows laat zetten, dit kan wat spanningen met zich meebrengen. Je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken want bij ons ben je in goede handen. Bedenk je alvast goed of je powderbrows wilt laten zetten in Ter Aar.

Meer over powderbrows Ter Aar
Onze tattooshop in Ter Aar kan jou heel goed helpen als je een powderbrows wil laten zetten. De vraag is alleen, welke wensen heb jij? Wat het ook is, we realiseren het graag voor je. Bekijk daarom onze site voor meer inspiratie en maak online een afspraak. Je kunt ons ook altijd bellen of even langskomen in onze tattoostudio. Zo maak je direct kennis met ons en weet je hoe wij te werk gaan. We zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en geniet van een mooi eindresultaat als je je powderbrows bij ons laat zetten in Ter Aar.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Ter Aar

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl