Powderbrows Prins Alexander

Powderbrows Prins Alexander

Je bent benieuwd naar hetgeen wat wij jou te bieden hebben in onze tattooshop in Prins Alexander? Kom dan gerust eens een kijkje nemen, want je bent bij ons altijd welkom. Je kunt altijd even binnenlopen en dan kijken wat wij zoal doen, je kunt bij ons goede powderbrows laten zetten, of een piercing. Maar wij kunnen ook een tatoeage verwijderen als je hem niet meer wil. Dit kan natuurlijk altijd voorkomen en daarom staan wij voor je klaar. Ook als je voor de eerste keer powderbrows laat zetten dan kunnen wij je helpen. Je bent bij ons in goede handen en je hoeft je geen zorgen te maken als je het spannend vindt.

Waar moet je rekening mee houden voor de behandeling van de powderbrows?
Voor de behandeling van powderbrows mag je 24 uur lang geen alcohol, cafeïne of medicijnen innemen. Dit kan ervoor zorgen dat je meer kunt gaan bloeden tijdens de behandeling. Daardoor kan het pigment er vager uitkomen als normaal. Maar daar hoef je je geen zorgen over te maken, wij uit Prins Alexander leggen alles aan je uit.

Kies voor een powderbrows Prins Alexander
Als je ook een powderbrows wil laten zetten dan ben je van harte welkom in onze tattooshop in Prins Alexander. Online kun jij een afspraak inplannen, maar je kunt ook langskomen of telefonisch contact opnemen. Als je vragen hebt horen we dat ook graag zodat wij deze kunnen beantwoorden. We doen ons werk met plezier en helpen je graag aan mooie powderbrows. Bezoek daarom op je gemak onze tattoostudio in Prins Alexander waar wij voor onze klanten klaarstaan.

.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Prins Alexander

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl