Powderbrows Nieuwerkerk aan den IJssel 

Powderbrows Nieuwerkerk aan den IJssel

In het mooie Nieuwerkerk aan den IJssel kun je altijd terecht om een powderbrows te laten zetten. Misschien weet je al precies wat je wil, maar het kan ook zijn dat je je nog aan het oriënteren bent. Goed dat je even nagaat wat de mogelijkheden zijn bij onze tattoostudio en dan helpen wij je graag verder. Wij kunnen het perfecte ontwerp maken voor jou. Maar is het voor jou de eerste keer om powderbrows te laten zetten in Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan kun jij het ook wel spannend vinden, want je hebt geen idee wat je mag verwachten. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken want wij leggen je uit wat je kunt verwachten. Je bent bij ons in goede handen als je goedkoop powderbrows wil laten zetten.

Hoe worden de powderbrows gezet?
Het wordt met een PMU-apparaat geplaatst, ook nemen we de gezichtspunten van jouw gezicht op zodat wij precies de uitlijningen van jouw gezicht kunnen bepalen. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij de perfecte vorm krijgt.

Kies voor powderbrows Nieuwerkerk aan den IJssel
Als je powderbrows wil laten zetten dan kun je bij ons terecht in de tattooshop in Nieuwerkerk aan den IJssel. Of dat het nou je eerste keer permanente make-up is of niet. Wij leggen je alles uit, ook over de verzorgen van je powderbrows. Neem daarom snel contact met ons op om een afspraak te maken.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Nieuwerkerk aan den IJssel

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl