Powderbrows Mijdrecht 

Powderbrows Mijdrecht
Als je graag een powderbrows wil laten zetten, dan kun je daarvoor terecht bij onze tattooshop in Mijdrecht. Alles is mogelijk als je bij ons mooie powderbrows wil laten zetten. Je bent om te beginnen van harte welkom in onze tattoostudio en dan kunnen we samen met jou kijken naar je wensen. Bij ons kun je in ieder geval veilig powderbrows laten zetten en ben je in goede handen. Als het de eerste keer is dat je permanente make-up wil laten zetten, kan het wel spannend zijn voor je en daar zijn we ons van bewust. Maar je hoeft je daar geen zorgen over te maken want wij leggen exact uit wat we gaan doen.

Powderbrows nazorg.
Na de behandeling kan er wat vocht uit het wondje van de powderbrows komen, dit is helemaal niet erg. Dit kan je simpel verwijderen met een vochtig doekje. Het is belangrijk dat er zo min mogelijk korstvorming ontstaat. Het liefste moet je de hele week de powderbrows zo droog mogelijk houden, sowieso moet je de eerste 48 uur water vermijden. Ook mag je geen make-up dragen de aankomende 2 weken. En wat belangrijk is dat je zelf niet de korstjes eraf haalt!

Meer over powderbrows in Mijdrecht
Mocht je nog vragen hebben over het laten zetten van powderbrows in Mijdrecht, neem dan contact met ons op. Je bent altijd welkom om langs te komen in onze tattoostudio. Maar ook online en telefonisch kun je ons altijd benaderen. We staan graag voor onze klanten klaar en gaan voor een mooi eindresultaat in Mijdrecht.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Mijdrecht

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl