Powderbrows Leiden

Je droomt er al een tijdje van om een powderbrows te laten zetten? Dan ben jij daarvoor bij onze tattooshop in Leiden aan het juiste adres. Wij kunnen voor jou namelijk de perfecte powderbrows zetten. Kom bij ons langs en kom kijken hoe wij te werk gaan. Het is goed om even de tijd te nemen en na te gaan wat jij ervan vindt. Zo kom jij er vanzelf achter wat er bij jou past. 

 

Als je graag een powderbrows wil laten zetten, heb je dan al een idee wat je wil en welke kleur het beste bij jou past? Wij kunnen je daar altijd bij helpen en daarom kun jij altijd binnenlopen bij onze tattoostudio in Leiden. Alles is mogelijk en wij staan voor je klaar om mee te denken en het te realiseren. Neem vooral de tijd om goed na te gaan wat je zou willen.

 

Afspraak maken tattooshop Leiden

Je wil graag mooie powderbows laten zetten in Leiden? Plan dan snel een afspraak in bij onze tattooshop. Wij staan iedere dag weer voor onze klanten klaar om de mooiste powderbrows te zetten. Online kun je een afspraak inplannen maar je kunt ook telefonisch contact opnemen. Langskomen bij ons tattooshop kan ook altijd en dan plannen we het direct in. Mocht je er nog vragen over hebben of willen weten hoe wij te werk gaan, dan kun je dat ook aangeven bij ons en dan geven wij daar direct antwoord op. We hopen je snel te mogen ontvangen in onze tattoostudio in Leiden.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Leiden

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl