Powderbrows Krimpen aan den IJssel 

Powderbrows Krimpen aan den IJssel

Een paar mooie powderbrows laten zetten doe je in onze tattooshop in Krimpen aan den IJssel. Misschien is het wel je eerste keer powderbrows zetten, en dan ben je bij ons zeker in goede handen. We leggen je uit hoe wij te werk gaan en denken graag met je mee, zodat jij een mooi paar powderbrows krijgt die voldoen aan al je wensen. Gelukkig heb je geen haast en kun je op je gemak nagaan wat je zou willen. Je kunt ook je wensen aan ons doorgeven en dan kunnen wij jou verrassen met een mooi ontwerp. Als je dit dan aan je wensen voldoet dan kunnen wij de powderbrows ook bij jou zetten.

Alles is bij ons mogelijk en als je er nog niet uit bent denken wij ook graag met je mee. We maken graag tijd voor jou om wat moois te realiseren in Krimpen aan den IJssel.

Afspraak maken tattooshop Krimpen aan den IJssel

Als je een mooie powderbrows wil laten zetten kun jij een afspraak maken in onze tattooshop in Krimpen aan den IJssel. Je kunt altijd langskomen en dan plannen wij het voor je in, maar je kunt ook online een afspraak plannen of telefonisch contact met ons opnemen. Doe wat voor jou prettig is en dan staan wij voor je klaar. Wij gaan altijd voor een mooi eindresultaat en wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. We hebben al veel mooie powderbrows mogen zetten en we hopen dat jij de volgende bent die wij mogen verrassen in onze tattoo shop in Krimpen aan den IJssel.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Krimpen aan den IJssel

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl