Powderbrows Houten

Powderbrows Houten

Powderbrows laten zetten is natuurlijk harstikke handig, mooi en het doet niet eens veel pijn! Lijkt jou dit ook fantastisch? Loop anders eens binnen bij onze tattoostudio in Houten. Je zal er dan snel achter komen wat de mogelijkheden zijn. Als je twijfelt denken we graag met je mee, wij kunnen precies de juiste maat opmeten die bij jouw gezicht past. behalve powderbrows zetten wij ook andere dingen, bijvoorbeeld piercings, tattoos en verwijderen wij zelfs tattoos. Dus misschien zijn dit ook dingen die jij leuk vind en ook dat kunnen wij voor jou realiseren in Houten.

Mogelijkheden powderbrows zetten
Als je een powderbrows wil laten zetten in Houten dan kan dat bij onze tattoostudio. Je hebt hier de mogelijkheid om misschien wel je eerste powderbrows te laten zetten, misschien voelt dat wel spannend, maar wij stellen je snel op je gemak. We leggen je precies uit hoe wij te werk gaan en dan hoef je je nergens zorgen over te maken. Je bent bij ons in goede handen. Geef het daarom bij ons aan wat je nog wil weten en ook wanneer je het spannend vindt. Wij zijn er voor jou en zullen er wat moois van maken, het zal je verrassen.

Meer over tattooshop Houten
Iedereen kan altijd vrijblijvend binnenlopen in onze tattooshop in Houten. Je kunt dan kennismaken met ons en onze werkwijze. Of je nou een powderbrows wil laten zetten of een tattoo wil laten verwijderen, wij doen het graag voor jou in onze tattoostudio in Houten. Je hebt ook de optie om online een afspraak in te plannen of telefonisch contact met ons op te nemen. Als je vragen hebt, dan horen we dat ook graag zodat wij deze kunnen beantwoorden.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Houten

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl