Powderbrows Haastrecht 

Mooie powderbrows gezien in Haastrecht? Het kan niet anders dat die mensen langs onze tattoostudio zijn geweest. Je kunt als je dat wil bij ons altijd powderbrows laten zetten. Er zijn een paar dingen dan wel van belang, dat is namelijk dat je weet wat je wil en ook weet waar je je tatoeage wil laten zetten. Van daaruit kan er namelijk snel een afspraak in worden gepland bij onze tattoo studio in Haastrecht. Maar ook als je het nog niet helemaal weet ben je bij ons in goede handen. We gaan namelijk samen met jou kijken naar wat je wensen zijn en dan kunnen wij het beste ontwerp maken wat bij jouw gezicht past.

Onze diensten
Het is bij ons mogelijk om in de tattoostudio in Haastrecht powderbrows te laten zetten. Of dat het nou om de eerste keer gaat of je hebt het al eens eerder gedaan, bij ons ben jij in goede handen om mooie powderbrows te krijgen. We leggen je iedere keer uit hoe wij te werk gaan en dan weet je dus precies wat je van ons mag verwachten. Je kunt bij ons ook goedkoop een piercing laten zetten of een tattoo laten verwijderen. Diverse diensten dus waar jij gebruik van kunt maken als je onze tattooshop in Haastrecht wil bezoeken.

Afspraak maken powderbrows Haastrecht
Als je weet wat je wil kun jij een afspraak maken bij ons in Haastrecht. Wij hebben dan alle tijd voor jou om mooie powderbrows te laten zetten. Als je denkt aan goedkoop powderbrows te laten zetten dan zit je bij ons goed. Plan daarom online een afspraak in, loop even bij ons binnen of neem telefonisch contact op. Binnenkort kun jij dan jouw mooie powderbrows showen, daar zal je vast en zeker trots op zijn!

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Haastrecht

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl