Powderbrows Den Haag 

Den Haag is een geweldige plaats in Nederland. Hier kun jij niet alleen terecht als je lekker wilt winkelen, maar je man er ook terecht als je powderbrows wil! Je hoeft ons je wensen maar door te geven en wij kunnen voor jou de beste powderbrows ooit laten zetten, en dat dan in Den Haag. Misschien ben je er nog niet helemaal uit, geen probleem, want wij denken ook graag met je mee. Het enige wat je hoeft te doen is een bezoekje te brengen aan onze tattooshop en dan kun jij al snel nagaan wat de voordelen en mogelijkheden zijn voor jou.

 

Kies voor powderbrows!

Je bent opzoek naar een manier om tijd te besparen tijdens je make-up routine, en wat is dan beter dan kant en klare powderbrows!  Als dit je eerste keer is kan je best zenuwachtig zijn, zal het pijn doen, ben ik er zo wel blij mee? Maar wij kunnen je ervan verzekeren dat je nooit meer anders wil dan onze powderbrows. De kans is groot dat je er ook nog vragen over hebt. Wacht er dan niet mee, blijf er niet mee rondlopen maar stel alle vragen die je hebt aan ons. Wij van de tattoostudio zijn er om jou te helpen en geven je alle uitleg over het laten zetten en verzorgen van je brand new powderbrows.

 

Afspraak maken powderbrows

Je wil graag een powderbrows in Den Haag laten zetten, een goede keuze. Bij onze tattooshop ben je altijd welkom en kun je zo even binnenlopen. De perfecte powderbrows zetten kan dus echt en we leggen je graag stapsgewijs uit hoe dat wij te werk gaan. Je zou ook online een afspraak in kunnen plannen of even kunnen bellen, wij hebben al snel tijd voor jou en dragen er graag zorg voor dat jij kunt genieten van die fleeky powderbrows. Het is voor velen een droom die uit gaat komen en die realiseren wij graag.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Den Haag

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl