Powderbrows Bodegraven 

Bodegraven is een goede plek om powderbrows te laten zetten. Alles kan bij onze tattooshop. Een goed moment dus om na te gaan wat je graag zou willen. Maar de kans is groot dat jij al een beeld hebt van wat je wil. Laat dat ook aan ons zien en dan kunnen wij er snel mee aan de slag bij onze tattooshop in Bodegraven.

Het resultaat van powderbrows kan je lang blijven zien, meestal is er nog 1 touch up nodig om ervoor te zorgen dat ze nog langer mooi op jouw gezicht zitten. Bij een hele vette huid blijven ze tot 6 maanden zitten. Als je een normale huid hebt kan dit tot 12 maanden laten zitten, en bij een hele droge huid zelfs tot 24 maanden!

Afspraak maken powderbrows Bodegraven
Als je powderbrows wil laten zetten in Bodegraven dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je helemaal overtuigt bent dat je powderbrows wilt is dit een goed moment om snel een afspraak bij ons te maken. Plan online een afspraak, bel ons of kom langs bij onze tattooshop. Bij ons laten veel mensen powderbrows zetten en helpen wij je graag, ook jouw eerste keer powderbrows kan door ons gezet worden in Bodegraven. Als je vragen hebt dan horen we dat graag zodat wij je kunnen helpen.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Powderbrows Bodegraven

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl