Piercing Capelle aan den IJssel 

Wil je graag een piercing laten zetten? Zoek dan eens op piercing Capelle aan den IJssel en dan kom je bij ons uit. Wij kunnen namelijk een piercing zetten waar je maar wil, bijvoorbeeld in je neus, wenkbrauw of oor. Het gaat er om dat je weet wat je wil en dan kun jij een mooie piercing uitkiezen uit ons assortiment. Ook wanneer je je nog aan het oriënteren bent, ben je bij ons aan het juiste adres. Je hebt alle tijd om eens op je gemak rond te kijken en je vragen aan ons te stellen.

Welke piercing kies jij?
Er zijn altijd veel mogelijkheden als je op zoek gaat naar een mooie piercing in Capelle aan den IJssel. Veel mensen willen goedkoop een piercing laten zetten en dat kan bij ons in de tattooshop. Dit is daarom ook een geschikt moment om er gebruik van te maken en dan kun jij alle vragen die je hebt aan ons stellen. Een piercing laten zetten is namelijk zo gebeurd en zo kun jij je droom door ons laten realiseren in Capelle aan den IJssel. Wij kunnen veel meer dan alleen een piercing zetten, want ook voor een tatoeage ben je bij ons aan het juiste adres.

Afspraak maken piercing Capelle aan den IJssel
Als je ook een afspraak wil maken voor het laten zetten van een piercing in Capelle aan den IJssel, neem dan contact met ons op. Via onze site kun jij een afspraak inplannen, maar je kunt ook altijd bellen of langskomen bij onze tattoostudio. Wij staan altijd voor je klaar, denken graag met je mee en kunnen je vragen direct beantwoorden. Goedkoop een piercing laten zetten dat is wat je bij ons kunt doen. Laat het ons horen wat wij voor jou mogen betekenen en dan kunnen we snel een afspraak maken en jouw droom realiseren in Capelle aan den IJssel.

Contact

Burgemeester Jamessingel 17
2803WV , Gouda
Tel: 06-18676416
Whatsapp: 06-18676416
Email: welkom@theartoftattoo.nl

Piercing Capelle aan den IJssel

– Direct aan het treinstation van Gouda
– Nog geen 5 minuten vanaf de A12 (afslag 11)
– Parkeergarage op 1 minuut loopafstand
(€1,80 per uur maximaal dagtarief €10,50)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 12.00 t/m 20.00
Zaterdag: 12.00 t/m 18.00
Zondag en Maandag: Gesloten

Wat kost een tattoo/piercing?

Prijs tattoo
De prijs van een tattoo is afhankelijk van de grootte, mate van details en de plaatsing. Wij willen graag transparant blijven en omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij met een stukprijs. Lees hier voor meer informatie over de prijzen en aanbetalingen van een tattoo of kom gerust even langs. Wij hanteren een start tarief van €60,-

Prijs piercing
Ook voor de prijs van een piercing werken wij met een stukprijs, deze zijn allemaal terug te vinden in onze prijslijst.

Hygiëne

Hygiene staat voorop bij een tattoo- en piercingshop.  De inrichting van onze shop is hier volledig op afgestemd.

Alle waterkranen in de werkruimtes van de artiesten werken met een sensor, waardoor de artiest de kraan niet hoeft aan te raken. Elke werkruimte is voorzien van een alcohol- en zeepdispenser, alsmede van waterdichte muren en vloeren.

Alle instrumenten die wij gebruiken voor het tatoeëren en piercen worden schoongemaakt, gedesinfecteerd, gesteriliseerd en/of weggegooid. Dit is afhankelijk van het gebruik van het instrument. Wij volgen ten alle tijden de hygiene richtlijnen gesteld door de GGD.  Meer informatie wat betreft de hygiene richtlijnen omtrent tatoeëren en piercen zijn te vinden op de site van Rijksinsituut voor Volksgezondheid en Milieu. Deze zijn te downloaden op www.rivm.nl